Vulcanizare mobila in Moldova, Chisinau

Aveti nevoie de schimbarea anvelopelor de sezon sau ati spart anvelopele si nu stiti ce sa faceti?
Sunati-ne pe noi! Vom veni in 40 minute si va vom schimba anvelopele sau le vom repara pe cele vechi!

Sunati
Serviciile noastre
Vulcanizare mobila 24 ore

Vulcanizare mobila zi si noapte, reparatie urgenta si schimbarea rotilor. Nu irositi timpul pentru a merge la o vulcanizare simpla, noi singuri vom veni la dumneavoatra si va vom schimba anvelopele! Fara zile libere, pe tot teritoriul Chisinaului si Moldovei, 24 ore si 7 zile in saptamina!

Depozitarea anvelopelor

Noi va recomandam sa atrageti atentia la depozitarea sezoniera a anvelopelor in Chisinau, dumneavoastra nu trebuie sa pastrati anvelopele la balcon sau in garaj, noi singuri le vom lua si le vom duce la un depozit specializat, unde vor fi depozitate conform unor tehnici necesare.

Schimbarea sezoniera a anvelopelor

Specialistii recomanda schimbarea sezoniera a anvelopelor in corespundere cu conditiile meteorologice. Schimbarea sezoniera a anvelopelor este un aspect important ce tine de siguranta dumneavoastra. Vom veni in orice regiune a Moldovei si va vom schimba anvelopele pentru orice anotimp!

Echilibarea rotilor

Ati simtit marirea vibratiei in timpul conducerii sau ati observat ca anvelopele sunt uzate neuniform? Vulcanizarea noastra mobila presteaza serviciul de echilibrare a rotilor in Chisinau si Moldova, utilizind cele mai moderne echipamente.

Reparatia taieturilor si penelor de cauciuc

La vulcanizarea noastra mobila, pe roti, se ofera serviciul de reparatie a taieturilor rotilor si penelor de cauciuc in Chisinau. Mesterii calificati si cu experienta vor inlatura taieturile rotilor, penele de cauciuc si deteriorarea cordonului.

Vulcanizare mobila 24/7 in Moldova

Vulcanizare mobila in Moldova – un serviciu de incredere la preturi accesibile

AutoSina.md – servicii de vulcanizare rapida la adresa clientului. Acum dumneavoastra nu trebuie sa irositi timpul pentru a cauta o vulcanizare in apropiere. Caci, cele mai calitative servicii de vulcanizare in Moldova va vor fi oferite, anume acolo unde dumneavoastra veti dori. In cel mai scurt timp posibil, vulcanizarea mobila va veni la adresa indicata de dumneavoastra in cerere. Noi vom veni la dumneavoastra: in parcarea oficiului, in curtea locuintei, sosea de oras, dar si de asemenea, in afara orasului.

Vulcanizarea mobila presteaza zilnic servicii de schimbare sezoniera a anvelopelor, reparatia anvelopelor, inlaturarea taieturilor si reparatia cordonului, curatare, echilibarare si multe altele. Nu aveti ce sa faceti cu anvelopelor schimbate? Vulcanizarea mobila in Chisinau o va lua la depozitare pentru orice termen, de care veti avea nevoie. Rotile dumneavoastre vor fi depozitate intr-un loc sigur, luind in considerare toate cerintele necesare ce tin de depozitarea anvelopelor. Vulcanizarea mobila raspunde 24/7 la apelurile clientilor si este gata sa se ocupe chiar si de cele mai complicate cazuri. Punctul mobil de vulcanizare in Chisinau este echipat conform celor mai moderne tehnologii si este gata sa rezolve citeva sarcini in acelasi timp.

Preturile noastre

Schimbarea sezoniera a anvelopelor (autoturisme)
R 12-15 320 lei
R 16 340 lei
R 17 370 lei
R 18 420 lei
R 19 480 lei
R 20 550 lei
Schimbarea sezoniera a anvelopelor (Crossover, Minivan, SUV, Microbuz)
R 12-15 360 lei
R 16 400 lei
R 17 440 lei
R 18 480 lei
R 19 560 lei
R 20 620 lei
Depozitarea sezoniera a anvelopelor
Depozitare 4 roti (pentru un sezon)* 600 lei
Depozitare 4 roti pe discuri (pentru un sezon)* 700 lei
Livrarea rotilor dupa depozitare** 100 lei
Servicii suplimentare
Comanda minima de la 300 lei
Comanda in timpul noptii* +100 lei
Comanda din orice regiune a tarii 7 lei/km
Rapararea taieturilor si penelor de cauciuc de la 400 lei
Despre noi

Autosina – vulcanizare mobila

Compania “autosina” presteaza servicii profesionale de vulcanizare mobila, zi si noapte. Noi lucram 24 ore pe zi, 7 zile in saptamina, si suntem gata, cu bucurie, sa venim la dumneavoastra in orice perioada, vreme, orice regiune a tarii. Vulcanizarea noastra mobila presteaza astfel de servicii:

‣ Reparatia taieturilor si penelor de cauciuc
‣ Schimbarea sezoniera a anvelopelor
‣ Echilibrarea rotilor
‣ Montarea si demontarea anvelopelor
‣ Depozitarea sezoniera a anvelopelor
‣ Livrarea anvelopelor

Avantajele noastre
24 ore, 7 zile in saptamina

Vulcanizarea noastra mobila lucreaza zi si noapte, mesterii nostri vor veni la dumneavoastra in orice perioada, in orice regiune a tarii si in orice vreme.

Operativitate

Mesterii nostri se vor porni catre dumneavoastra peste un minut de la sunet, vor ajunge in 20 minute si va vor schimba cauciucurile in decurrs de o ora.

Comoditate

Dumneavoastra nu trebuie sa va duceti in cautare de vulcanizare, noi singuri vom veni in orice loc si operativ va vom schimba sau repara anvelopele.